ضرورت جلوگیری از چندپارگی در انتخاب رئیس و نایب رئیس مجلس



انتخابات هیئت رئیسه مجلس دوازدهم و حواشی آن گرچه تمام توجهات را به سمت کیستی رئیس مجلس در این انتخابات برده است اما نباید از نقش مهم نایبان رئیس مجلس به‌ویژه "نایب رئیس اول" غافل شد.


چه اینکه در بخش اعظمی از جلسات نیز نایب رئیس است که جلسات را اداره می‌کند فلذا چندپارگی در دیدگاه سیاسی و اجرایی رئیس و نایب رئیس می‌تواند موجب کندی حرکت مجلس در مسیر مطلوب خود شود.


محمدباقر قالیباف در طول مدت ریاست خود بر مجلسین یازدهم و دوازدهم تا امروز نشان داده است که اگرچه در جایگاه تقنین اما رویکردهای اجرایی به شدت قوی و مهمی را دنبال می‌کند.


کاری به شدت صعب اما شدنی که قالیباف و نمایندگان همسو با وی نشان دادند می‌توانند در مسیر آن به نفع مردم حرکت کنند.


تصویب قانون مهم کالابرگ تسهیلات مالی جوانی جمعیت افزایش حقوق سربازان تأکید بر افزایش حقوق کارمندان و... همگی قوانین ملموسی بودند که صرفا از وجود یک دیدگاه اجرایی و مدیریتی قوی در مجلس ریشه گرفتند و موجب بهبود زندگی مردم طی 5 سال اخیر شدند.


طبعا در این مسیر مطلوب هرگز نباید نقش نایب رئیس اول مجلس را در کنار نمایندگان و رئیس مجلس ندیده گرفت.


علی نیکزاد طی 5 سال اخیر توانست پا به پای اکثریت نمایندگان جهادی مجلسین یازدهم و دوازدهم حرکت کند و آلترناتیو خوبی برای رویکرد جهادی و مدیریتی قالیباف باشد.


اکنون که به نظر می‌رسد قالیباف با رأی قاطع نمایندگان مجلس مجدداً به ریاست مجلس تکیه خواهد زد و عزم مجلسیان بر ادامه روند جهادی و خدمت ملموس به مردم است پس باید این انتظار معقول را هم مطرح کرد که بهتر است نیکزاد نیز در سمت نایب رئیس اول مجلس در هیئت رئیسه ابقا شود.


زیرا همانطور که اشاره شد نیکزاد نشان داده جانشین خوبی برای رویکردهای جهادی قالیباف و نمایندگان در مجلس است و آشنایی نسبی او با کار اجرایی نیز یک امتیاز مهم در این زمینه محسوب می‌شود.


طبعا چندپارگی در هیئت رئیسه مجلسی که قصد کار جهادی دارد و اخذ رویکرد معارض در بخش زیادی از جلسات مجلس که اداره آنها بر عهده نایب رئیس اول است خلل‌های جدی در کار نمایندگان ایجاد خواهد کرد. - گزارش اختصاصی خبرگزاری [نام رسانه شما]