
تحقیقات جدید افقهای تازهای را در زمینه مبارزه با چاقی گشوده است. بر اساس یک مطالعه نوین کاهش میزان اسید آمینه سیستئین در بدن میتواند به طور چشمگیری در کاهش وزن مؤثر باشد. این فرآیند از طریق تبدیل سلولهای چربی سفید به سلولهای چربی قهوهای صورت میگیرد.
یافتهها حاکی از آن است که کمبود سیستئین بافت چربی سفید را به نوعی چربی شبیه به چربی قهوهای تغییر میدهد. این تغییر که با عنوان قهوهای شدن شناخته میشود منجر به افزایش مصرف انرژی و چربیسوزی در بدن میگردد.
نکته قابل توجه این است که این افزایش چربیسوزی بدون نیاز به اعمال تغییرات در رژیم غذایی یا افزایش فعالیت بدنی رخ میدهد. این موضوع امیدواریها را برای یافتن روشهای درمانی مؤثرتر و آسانتر برای مقابله با چاقی افزایش داده است.