هشدار جدی درباره اسراف برنج: ۳ هزار تن برنج دورریز روزانه ایرانی‌ها!

رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی اعلام کرد که میزان دورریز برنج پخته شده در ایران روزانه به ۸ تن می‌رسد. این بدان معناست که سالانه حدود ۳ هزار تن برنج در کشور هدر می‌رود. تولید این مقدار برنج نیازمند صرف ۱۸ میلیون متر مکعب آب است. به عبارت دیگر برای تولید هر دانه برنجی که در بشقاب باقی می‌ماند و دور ریخته می‌شود یک لیوان آب مصرف شده است. این آمار نشان دهنده ضرورت توجه بیشتر به مصرف بهینه و جلوگیری از اسراف مواد غذایی و منابع آبی است.