کیفیت نان ایرانی ارتقا می یابد: برنامه های جدید برای بهبود گندم و آرد

به منظور ارتقای سطح کیفی نان مصرفی برنامه های مدونی در حال اجرا است. شرکت بازرگانی دولتی با تمرکز بر بهبود کیفیت گندم داخلی و استفاده هدفمند از واردات به دنبال افزایش کیفیت آرد مصرفی در کشور است.



در این راستا طرح هایی برای بهره گیری از گندم های دارای گلوتن بالای ۲۸ و پروتئین بالای ۱۲ درصد در دست اقدام است. این گندم ها بخشی از تولیدات داخلی هستند و در صورت نیاز از طریق واردات تامین خواهند شد. این اقدامات در راستای خودکفایی و ایجاد امنیت غذایی برای ملت ایران انجام میشود.