حسین محمدی رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی با هشدار نسبت به قیمت‌های پایین برخی چلوکبابی‌ها اظهار داشت: عرضه چلوکباب با قیمت کمتر از ۱۰۰ هزار تومان به منزله سم فروشی است. این اقدام ناشی از استفاده از مواد اولیه نامرغوب و بی‌کیفیت است که سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد.



وی با انتقاد از سودجویی برخی رستوران‌ها افزود: متاسفانه برخی از رستوران‌ها به منظور کسب سود بیشتر اقدام به فروش غذاهای ناسالم می‌کنند که این امر زمینه‌ساز بروز انواع بیماری‌ها از جمله سرطان‌ها در جامعه می‌شود.


محمدی با طرح این سوال که چگونه با وجود قیمت بالای گوشت برخی رستوران‌ها قادر به عرضه کباب با قیمت‌های بسیار پایین هستند بر لزوم نظارت بیشتر بر کیفیت مواد اولیه و نحوه تهیه غذا در رستوران‌ها تاکید کرد.