ممنوعیت طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی در رستوران‌های سراسر کشور

با هدف حفاظت از گونه‌های در معرض خطر و زیست‌بوم‌های دریایی طبخ و عرضه غذاهای تهیه شده از کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور ممنوع اعلام شد.



این ممنوعیت با ابلاغ رسمی اتاق اصناف ایران به تمامی رستوران‌ها مراکز تهیه غذا و فست‌فودها اجرایی می‌شود.


مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی با اشاره به اهمیت این اقدام بر لزوم همکاری تمامی فعالان این حوزه برای اجرای دقیق این مصوبه تاکید کرد.


هدف از این ممنوعیت جلوگیری از صید بی‌رویه این گونه‌ها و حفظ تنوع زیستی دریاهای کشور است.