
کارشناسان حوزه غذا و دارو نسبت به مصرف مواد غذایی کپک زده هشدار دادند.
کپکها قارچهای میکروسکوپی هستند که در محیطهای مرطوب و با دمای مساعد به سرعت تکثیر میشوند. این قارچها میتوانند سمومی تولید کنند که برای سلامتی انسان مضر هستند.
نکته حائز اهمیت این است که سموم تولید شده توسط کپکها با حرارت و شستشو از بین نمیروند بنابراین مصرف مواد غذایی آلوده به کپک حتی پس از پخت نیز خطرناک است.
توصیه میشود در صورت مشاهده کپک روی هر قسمت از ماده غذایی از مصرف آن خودداری کرده و کل ماده غذایی را دور بریزید تا از بروز مسمومیت و عوارض جانبی آن جلوگیری شود.