
بر اساس گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری صدا و سیما دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: چای دارای مزایای تغذیهای فراوانی از جمله بهبود وضعیت التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی است. با این حال مصرف چای بلافاصله بعد از غذا میتواند بر روند هضم تأثیر منفی بگذارد. اسید موجود در چای در صورت وجود پروتئین در وعده غذایی باعث سفت شدن پروتئین و دشوار شدن هضم آن میشود. تاننهای موجود در چای نیز میتوانند در جذب پروتئین و مواد معدنی از جمله آهن روی و کلسیم اختلال ایجاد کنند. اگزالات موجود در چای نیز در روند جذب آهن و کلسیم اختلال ایجاد میکند. کافئین موجود در چای ممکن است از جذب مواد مغذی در سیستم گوارشی جلوگیری کند و مصرف چای بعد از غذا میتواند شیرههای گوارشی را رقیق کرده و منجر به سوء هاضمه شود. توصیه میشود برای بهرهمندی از فواید چای و کاهش مضرات آن چای یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از غذا مصرف شود. این مطلب توسط خبرگزاری صدا و سیما منتشر شده است.