
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد که در هنگام خرید آجیل به نکاتی توجه کنند. آجیل باید بوی و طعم طبیعی داشته باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی تندی یا ماندگی دارند خودداری شود.
ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد زیرا ممکن است با رنگهای مصنوعی یا روغنهای غیراستاندارد پوشیده شده باشند. وجود لکههای تیره سفیدک یا سوراخهای غیرعادی در مغزها میتواند نشاندهنده آفتزدگی یا کپکزدگی باشد که برای سلامتی مضر است.
آجیل نباید بیش از حد نرم یا خشک باشد زیرا نرمی غیرعادی میتواند نشانه جذب رطوبت و فساد باشد. طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است ناشی از اکسید شدن چربیهای آن باشد که مصرف آن برای سلامتی مناسب نیست.