توصیه‌های بهداشتی برای مسافران نوروزی

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت توصیه‌های بهداشتی برای مسافران نوروزی را اعلام کرد.


از جمله این توصیه‌ها استفاده از ضدعفونی‌کننده دست با حداقل ۶۰ درصد الکل است.

در صورت دسترسی‌نداشتن به آب سالم حتماً آب را حداقل یک دقیقه بجوشانید.

از یخ‌های بدون بسته‌بندی و نشانه‌های بهداشتی یا یخ‌هایی که در شرایط نامناسب نگهداری و توزیع می‌شوند استفاده نکنید.

اگر قصد مصرف مجدد غذاهای پخته‌شده را دارید حتماً آن‌ها را تا دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.

غذاهای پخته‌ای که بیش از دو ساعت بیرون از یخچال در دمای محیط مانده‌اند نباید مصرف شوند.

از مصرف میوه و سبزیجات خامی که به‌درستی شسته و ضدعفونی نشده‌اند خودداری کنید.

در محل اسکان موقت از وسایل گرمایشی غیراستاندارد مانند پیک‌نیک اجاق‌گاز و زغال در فضای بسته چادر یا خودرو استفاده نکنید.