ارتباط مستقیم مصرف الکل با افزایش خطر ابتلا به ۳ نوع سرطان

مدیرکل مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با اشاره به تاثیر آلاینده‌های هوا در افزایش خطر سرطان ریه و دستگاه‌های تنفسی اعلام کرد:



افزایش سن احتمال بروز سرطان را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.


مصرف غذاهای ناسالم مانند غذاهای پرچرب شور فرآوری شده و کم فیبر با افزایش خطر سرطان‌های گوارشی مرتبط است.


مصرف سیگار احتمال ابتلا به سرطان ریه را به مراتب افزایش می‌دهد.


مصرف الکل نیز می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان‌های دهان کبد و مری را افزایش دهد.


غربالگری و آزمایش‌های مناسب می‌توانند از بروز بسیاری از سرطان‌ها جلوگیری کنند.


ماموگرافی در کاهش مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان به خصوص در زنان بالای 50 سال موثر است.